26 Февруари 2013
443112
Арабско реване
Реване рецепта
Вкусно реване
Реване с кайсии
Реване с портокалов сок
Домашно реване
Реване с мляко
Реване с домашен блат
Шипково реване с грис
Ягодово реване
Реване с кайсии
4 яйца , 300 г захар, 200 г брашно , 125 г разтопено краве масло, 1 буркан компот от кайсии
Приготвяне:
Яйцата се разбиват със захарта до побеляване. Постепенно се прибавят маслото и брашното, като се бърка непрекъснато. Тавичката за печене се намазва обилно с масло и на дъното й се нареждат (с отворите надолу) плодовете от компота. Върху тях се изсипва тестото и се слага да се пече в умерена фурна. След като се опече, сладкишът се изважда от тавичката, обръща се и се залива със студения сироп от компота. След като изстине, се нарязва.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари