26 Февруари 2013
443112
Арабско реване
Реване рецепта
Вкусно реване
Реване с кайсии
Реване с портокалов сок
Домашно реване
Реване с мляко
Реване с домашен блат
Шипково реване с грис
Ягодово реване
Шипково реване с грис
8 яйца, 8 супени лъжици грис, 100 г сметана, 2 супени лъжици захар, мармалад от шипки. За сиропа: 500 г захар, 3 чаши вода
Приготвяне:
Яйцата се разбиват на гъста пяна. Малко по малко към тях се прибавя грисът. Получената смес се излива в намазана с масло формичка и се пече в умерена фурна. От захарта и водата се сварява сироп и реването се залива с него. Захлупва се, за да се задуши. Щом сиропът попие, реването се изважда от формичката и се слага върху чиния. Отгоре се намазва с мармалад от шипки и върху него се шприцова разбитата със захарта сметана .
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари