Лесни рецепти за реване

вход през zajenata.bg
7660785

Реване с орехи

5 бр. яйца
5 с.л. брашно
1/3 ч.ч. ситно смлени орехи
1/2 ч.ч. захар
За сиропа:
2 ч.ч. захар
2 и 1/2 ч.ч. вода
1 ванилия

Яйцата се разбиват добре със захарта при леко нагряване. След това се отстраняват от огъня и се разбиват до изстиване и увеличаване на обема около 3 пъти. При леко разбъркване се прибавят брашното и орехите. Изсипва се в намаслена тавичка и се пече в умерена фурна. Изпеченото реване се оставя да изстине и се залива със сварения захарен сироп.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft