4 Септември 2012
7660785
Реване по турски
Реване по алжирски
Реване
Лесно реване
Реване с кисело мляко
Реване по гръцки
Реване Шехерезада
Реване с ябълки
Реване с орехи
Реване Хавана
Реване с лимонов сироп
Реване с ябълки
7-8 бр. ябълки
1/2 ч.ч. захар
За тестото:
4 бр. яйца
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. брашно
1 бакпулвер
За сиропа:
1 ч.ч. захар
2 ч.ч. вода
В тава се карамелизира 1/2 ч.ч. захар. Отгоре се слагат ябълките, обелени и нарязани на кубчета. Заливат се с 1 ч.ч. вода и се пекат до омекване. Продуктите за тестото се разбъркват и се изсипват върху ябълките. Пече се на 200 С. Изстиналият сладкиш се залива с горещ сироп.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари