4 Септември 2012
7660799
Реване по турски
Реване по алжирски
Реване
Лесно реване
Реване с кисело мляко
Реване по гръцки
Реване Шехерезада
Реване с ябълки
Реване с орехи
Реване Хавана
Реване с лимонов сироп
Реване Шехерезада
5 бр. яйца
15 с.л. захар
брашно - колкото поеме
За сиропа:
2 ч.ч. захар
2 ч.ч. вода
На леко загрят котлон се бъркат петте жълтъка с 5 с.л. захар до пълно разтопяване. Белтъците се разбиват на сняг, като накрая се прибавят 10 с.л. захар. В това време се включва фурната, в която е сложена тавата за изпичането на реването. Тавата е покрита с хартия за печене. Много внимателно се смесват жълтъците и белтъците, като се добавя постепенно пресятото брашно. Сместа се изсипва в тавичката и се пече 10 минути, като не се отваря фурната. През това време се сварява сиропът. Оставя се да изстине и с него се залива реването. Нарязва се на ромбове и се сервира.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари