25 Ноември 2011
583661
Шаран с домати на фурна
Шаран на керемида
Шаран на фурна
Никулденски шаран по болярски
Как се приготвя Пълнен шаран
Как се прави Пълнен шаран - 2
Как се приготвя Пълнен шаран в тесто
Как се приготвя Рибена чорба
Как се приготвя Рибник
Рибник по никулденски
Рибно филе със сос от портокали и магданоз
Рецепта Шаран за Никулден
Рецепта за Шаран с кисело мляко и чесън
Рецепта Обърни ми внимание
Рецепта за Желиран шаран
Рецепта Шаран за Никулден
Продукти:
1 голям шаран
100 мл олио
125 г ориз
4 глави кромид лук
400 мл топла вода
смлян черен пипер
червен пипер
сол
Приготвяне:
• Шаранът се почиства от люспите , вътрешностите, измива се хубаво в студена вода.
• След което се подсушава и се посолява отвън и отвътре.
• Намазва се с олио и се оставя да престои малко.
• В това време лукът се нарязва на филийки и се запържва в олиото.
• Прибавя се оризът и се запържва отново.
• Сместа се разбърква и се добавят подправките.
• Изсипва се в огнеупорна тава и се сипва водата.
• Прави се "гнездо" и в него се слага шаранът.
• Фурната се загрява на 180-200 С.
• Шаранът за Никулден се пече 30 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари