25 Ноември 2011
583635
Шаран с домати на фурна
Шаран на керемида
Шаран на фурна
Никулденски шаран по болярски
Как се приготвя Пълнен шаран
Как се прави Пълнен шаран - 2
Как се приготвя Пълнен шаран в тесто
Как се приготвя Рибена чорба
Как се приготвя Рибник
Рибник по никулденски
Рибно филе със сос от портокали и магданоз
Рецепта Шаран за Никулден
Рецепта за Шаран с кисело мляко и чесън
Рецепта Обърни ми внимание
Рецепта за Желиран шаран
Рибник по никулденски
Продукти:
1 кг шаран
1,500 кг кисело зеле
150 мл олио
100 г ориз
6 г сол
6 г червен пипер
3 г черен пипер
Приготвяне:
• Нарязаното на ситно зеле се нарязва на ситно.
• Подправя се с червения пипер.
• Оризът се запържва леко и се сварява до полуготовност.
• Смесва се със зелето и се изсипва в тавичка за печене.
• Шаранът се разрязва по дължина и се разтваря.
• Вътрешността му се намазва с олио сол и черен пипер на вкус.
• Поставя се върху зеленчуците с кожата нагоре.
• Рибникът по никулденски се запича във фурната, докато рибата придобие златисто кафяв цвят .
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари