25 Ноември 2011
583605
Шаран с домати на фурна
Шаран на керемида
Шаран на фурна
Никулденски шаран по болярски
Как се приготвя Пълнен шаран
Как се прави Пълнен шаран - 2
Как се приготвя Пълнен шаран в тесто
Как се приготвя Рибена чорба
Как се приготвя Рибник
Рибник по никулденски
Рибно филе със сос от портокали и магданоз
Рецепта Шаран за Никулден
Рецепта за Шаран с кисело мляко и чесън
Рецепта Обърни ми внимание
Рецепта за Желиран шаран
Шаран на керемида
около 1 кг шаран
лук
моркови
домати
орехови листа
девисил
олио
2 бр. турски керемиди
Начин на приготвяне:
* Почистваме добре рибата. Коремната кухина обезателно промиваме с оцет.
* Правим плънката от лука, морковите и доматите. Задушаваме и пълним се нея шаранчето.
* Намазваме добре с олио и малко оцет и оставяме в тавичка.
* Палим огнището и когато сме готови с жарта, правим кухина и поставяме върху нея в този ред: долната керемида, намокрени орехови листа, шаранчето, пак орехови листа и накрая другата керемида.
* Заравяме с жарта и след около 35-40 мин. ястието е готово.
* След като го извадим, го поставяме в подходящ съд и затрупваме с девисил.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари