Вкусни рецепти с риба за Никулден

вход през zajenata.bg
583605
Шаран на керемида

Шаран на керемида

около 1 кг шаран
лук
моркови
домати
орехови листа
девисил
олио
2 бр. турски керемиди


Начин на приготвяне:

* Почистваме добре рибата. Коремната кухина обезателно промиваме с оцет.
* Правим плънката от лука, морковите и доматите. Задушаваме и пълним се нея шаранчето.
* Намазваме добре с олио и малко оцет и оставяме в тавичка.
* Палим огнището и когато сме готови с жарта, правим кухина и поставяме върху нея в този ред: долната керемида, намокрени орехови листа, шаранчето, пак орехови листа и накрая другата керемида.
* Заравяме с жарта и след около 35-40 мин. ястието е готово.
* След като го извадим, го поставяме в подходящ съд и затрупваме с девисил.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft