Вкусни рецепти с риба за Никулден

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Рецепта за Шаран с кисело мляко и чесън
583605

Рецепта за Шаран с кисело мляко и чесън

Продукти:

1 голям шаран

250 г (1 ч. ч.) кисело мляко
3 с. л. олио
2 яйца
1 с. л. брашно
2 глави чесън
сушени девесил и копър
1/2 връзка магданоз
сол
1 ч. л. черен пипер
1 с. л. оцет
Приготвяне:

Измитият шаран се разрязва на две, разтваря се и се слага в намазана с олио тава с гърба надолу.
• Яйцата се разбиват с киселото мляко, след което се прибавят брашното, олиото и подправките.
Рибата се залива с тази смес и се запича в умерена фурна до светло кафяво.
• След като се извади от фурната, шаранът се залива със смес от счукания чесън и оцета.
• Поръсва се със ситно нарязан магданоз.

СЪВЕТ

Шаранът с кисело мляко и чесън се поднася топла с гарнитура от задушени картофи. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
13
14 15
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft