25 Ноември 2011
583605
Шаран с домати на фурна
Шаран на керемида
Шаран на фурна
Никулденски шаран по болярски
Как се приготвя Пълнен шаран
Как се прави Пълнен шаран - 2
Как се приготвя Пълнен шаран в тесто
Как се приготвя Рибена чорба
Как се приготвя Рибник
Рибник по никулденски
Рибно филе със сос от портокали и магданоз
Рецепта Шаран за Никулден
Рецепта за Шаран с кисело мляко и чесън
Рецепта Обърни ми внимание
Рецепта за Желиран шаран
Как се приготвя Рибена чорба
Продукти:
500 г прясна риба (сафрид, попчета, паламуд с главата)
600 мл вода
1 морков
1 глава кромид лук
1 домат
сол
2 яйца
щипка лимонена киселина
магданоз
Приготвяне:
• Рибата се изчиства и измив а добре.
• Водата се слага да заври.
• Морковът, лукът се нарязват на ситно и се прибавят към кипналата вода.
• Доматът се нарязва на кубчета и се изсипва при другите зеленчуци.
• Зеленчуците се варят 20 минути.
• Прибавя се рибата.
• Подправя се със сол на вкус.
• Вари се още 20 минути.
• Сварената риба се изважда и се обезкостява.
• Бульонът се застройва с 2 яйца щипка лимонена киселина.
• Прибавят се обезкостената риба и магданоз.
• Рибената чорба се поднася топла.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари