6 Май 2013
49810
Агнешко бутче с лобода
Агнешки тас кебап
Агнешко със спанак
Агнешко бутче с лук и моркови
Агнешко бутче с млечен сос
Питка за Гергьовден
Супа с агнешко за Гергьовден
Зелена салага за Гергьовден
Салата от спанак и коприва
Питка за Гергьовден
Агнешки комплект с чесън и люти чушки
Агнешка супа с лук
Салата от спанак и коприва
500 г спанак
1 шепа коприва
2 връзки пресен лук
1 връзка чесън
1 връзка магданоз
сол на вкус
сок от един лимон
1 с. л. олио
1 парче сирене
2-3 сварени яйца
10 маслини
млян черен пипер
Приготвяне:
• Спанакът и копривата се измиват добре и се попарват с вряла вода.
• Изцеждат се, изстискват се и се нарязват.
• Слагат се в голяма купа заедно с нарязания лук.
• Поръсва се със солта, лимоновия сок и олиото и се разбърква леко.
• Върху салатата се настъргва на едро ренде сиренето.
• Украсява се с резени яйца и маслини и се поръсва с черен пипер.
• Гергьовската салата от спанак и коприва се поднася веднага.
Великден
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари