21 Декември 2012
341459
Пържоли с топено сирене в гювеч
Свински пържоли с прясно мляко за Коледа
Пържоли с манатарки за празника
Вратни пържоли с лук за Коледната трапеза
Свински пържоли със сос от горчица за Коледа
Свински пържоли в зеле за Коледа
Свински пържоли на тиган
Панирани свински пържоли за Коледа
Свински вратни пържоли за Коледа
Свински пържоли в зеле за Коледа
6 бр свински пържоли
1-2 бр моркови
4-5 бр големи гъби
6 бр кисели зелеви листа
1 с. л. горчица
сол
черен пипер
1-2 ч. л. сос
1 с. л. майонеза
Приготвяне:
МАРИНАТА
1 с. л. горчица
1 с. л. майонеза
сол и пипер
сос "Уорчестър"
• Смесете продуктите за марината и сложете пържолите в нея.
• Разбъркайте ги добре и оставете за 30 минути в хладилника.
• Нарежете гъбите и морковите.
• Разстелете зелев лист.
• Сложете една пържола (както си е с марината).
• Наредете върху нея от гъбите и морковите.
• Завийте, като сарма и поставете в намаслена тава.
• Направете и останалите пържоли.
• Наредете всички пържоли и сипете малко вода.
• Завийте с фолио и печете около два часа в умерена фурна.
Коледа идва
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари