10 Март 2012
579845
Крехки пържоли
Мариновано свинско на фурна
Свинско в керамична тенджера
Свинско в глинен гювеч
Свинско бонфиле с гъби и кашкавал
Винен кебап
Свински специалитет в йенска тенджера
Свинско месо с картофи в гювеч
Сач кавърма
Сочно свинско на фурна
Свински специалитет в йенска тенджера
1.5 кг свински пържоли
300 г топено сирене
400 г мариновани гъби
6-7 бр. кисели краставички
черен пипер
сол
Начукват се пържолите с дървено чукче, посоляват се със сол и черен пипер. В предварително намазнена йенска тенджерка се редят пържолите една до друга, върху тях се подреждат топеното сирене, гъбите и киселите краставички нарязани по дължина, следва нов ред от пържоли и пак ред от топеното сирене, гъби и кисели краставички. Така приготвените пържоли се заливат с вода за да се покрият, завиват се с фолио и се поставят в фурната на 200 С. Когато водата заври се намалява на 160-170 С. Пече се за около един час и половина. Сервира се с картофено пюре.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари