Лесни специалитети със свинско за гости

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско в керамична тенджера
579806

Свинско в керамична тенджера

5 бр. свински пържоли
5 бр. пилешки бутчета
5-6 бр. червени чушки пълнени с боб
15 бр. сарми с кисело зеле с кайма и ориз
1 кг тънка наденица
1 кг кисело зеле
1/4 ч.ч. олио
1 ч.л. червен пипер
2 бр. дафинов лист
1/4 ч.л. черен пипер

Необходимо е голяма керамична тенджера с капак. Първо нареждаме нарязаното зеле да покрие дъното разбъркваме с олиото, червен пипер, 1 дафинов лист и малко черен пипер. Отгоре нареждаме пържолите, покриваме със сармите, нареждаме пипера, пилешките бутчета, останалото зеле с дафиновия лист и завършваме с наденичката като я навиваме и покриваме всичко. Заливаме с чаша вода или зелев сок по преценка. Затваряме с капака и слагаме във фурната на 200С за 2 часа и половина. Могат да се правят много вариации в зависимост от продуктите и месото.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft