Мариновано свинско на фурна
1-1.2 кг контра филе или свински врат
200 г майонеза
1 с.л. горчица
2-3 скилидки чесън
1 ч.л. розмарин
няколко филийки нарязан бекон
200 г гъби
1 глава лук
сол
черен пипер
Месото се нарязва на по 2 см дебели филийки, но не до долу, а да се получат като страници на книга. Осолява се от всички страни. Майонезата се смесва със горчицата, черния пипер, розмарина и счукания на кашица чесън и със получената смес се маже филето, като гледате да намажете хубаво всички страници . След това между самите страници редите бекон, на следващата гъби, после кръгче лук и така до края. След като сте запълнили страниците месото се завива във фолио и се слага в хладилника за едно денонощие, за да се маринова. На следващият ден без да се развива месото се слага в тавичка и се пече 2 часа на 200 С, след което се отваря отгоре фолиото, за да се запече