10 Март 2012
579806
Крехки пържоли
Мариновано свинско на фурна
Свинско в керамична тенджера
Свинско в глинен гювеч
Свинско бонфиле с гъби и кашкавал
Винен кебап
Свински специалитет в йенска тенджера
Свинско месо с картофи в гювеч
Сач кавърма
Сочно свинско на фурна
Свинско бонфиле с гъби и кашкавал
500 г свинско бон филе
300 г гъби
2 глави лук
150 г топено сирене
800 г доматен сос или доматено пюре, размито във вода
100 г кашкавал
подправки по избор
Месото се нарязва на кубчета и се запържва с нарязания на дребно лук, прибавят се гъбите и пак се пържи. Преди да стане готово, се добавят топеното сирене, кашкавала и доматената салца и се оставя да се сгъсти соса, накрая се поръсва с подправки.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари