10 Март 2012
579845
Крехки пържоли
Мариновано свинско на фурна
Свинско в керамична тенджера
Свинско в глинен гювеч
Свинско бонфиле с гъби и кашкавал
Винен кебап
Свински специалитет в йенска тенджера
Свинско месо с картофи в гювеч
Сач кавърма
Сочно свинско на фурна
Сочно свинско на фурна
1 кг свинско месо
ронена чубрица, сол
2-3 с.л. горчица
1 ч.л. соев сос
1-2 с.л. червен пипер
Месото се нарязва на желана едрина, подрежда се в тава и се покрива с вода, поръсва се ронената чубрица и малко сол. Пече се, докато водата изври наполовина, като през това време месото може да се обърне веднъж. Месото вече се е посвило, сбутва се в единия край на тавата и там, където е свободно и е бульона се прибавят горчицата, червения пипер и соевия сос, разбърква се, за да се слее с целия бульон. Така в получения сос се доизпича месото, като се обръща поне веднъж, хубаво да се напои с подправките и да ги поеме, до мазнина. Подправеният бульон, когато изври, се сгъстява и полепва по месото и тогава вече е готово.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари