10 Март 2012
579814
Крехки пържоли
Мариновано свинско на фурна
Свинско в керамична тенджера
Свинско в глинен гювеч
Свинско бонфиле с гъби и кашкавал
Винен кебап
Свински специалитет в йенска тенджера
Свинско месо с картофи в гювеч
Сач кавърма
Сочно свинско на фурна
Свинско месо с картофи в гювеч
1 кг свинско месо
1 кг картофи
2 глави лук
4 бр. настъргани домати (или от консерва)
4 бр. кисели краставички
1 с.л. брашно
2 ч.л. червен пипер
целина, магданоз
3 дафинови листа
около 10 зърна черен пипер
Картофите се нарязват на резени, лукът на едро, киселите краставички на полукръгчета. Месото се нарязва на парчета и се сварява заедно с дафиновия лист, черния пипер и сол по вкус. Слага се в гювеч и към него се прибавят останалите продукти (брашното се смесва с червения пипер и се размива с вода). Долива се чаша и половина от бульона, в който е варено месото, и се поръсва с олио. Пече се в умерена фурна, с капак, като накрая се отхлупва за да се запече ястието.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари