Вкусни рецепти за йенска тенджера

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско с гъби в йенска тенджера
381420

Свинско с гъби в йенска тенджера

свинско месо - 500 гр., праз - 3 стръка, гъби - пресни 300 гр., сметана - 200 гр. заквасена, олио - 4 с. л., сол, черен пипер

Празът се нарязва на колелца, гъбите на ситно и се слагат да омекнат в тенджера с мазнина.

Месото, нарязано на хапки се прибавя към тях. След побеляване на месото, всичко се изсипва в йенска тенджера и се пече във фурната.

Накрая се слага сметаната и се пече за около 5 мин. при отворен капак.
 

1 2 3
4
5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft