Спаначено суфле
Спанак със шунка и сирене
Спанак на фурна с ориз
Спанак с чесън
Спанак с ориз
Спаначено руло
Спаначена пица
Спанак омлет
Спанак със сирене
Спанак на фурна с ориз
700 г пресен спанак
100 мл олио
2 глави кромид лук
200 г ориз
2 с. л. доматено пюре
1 ч. л. сол
смлян черен пипер
кисело мляко
магданоз
400 мл вода
Приготвяне:
• Лукът, нарязан на дребно, се задушава в олиото.
• Прибавя се доматеното пюре, разредено с 2 с. л. вода.
• Задушава се 1 минута.
• Слага се почистеният, измит и нарязан спанак.
• След задушаването на спанака се прибавят оризът, водата смленият черен пипер и 1 ч. л. сол.
• Оставя се да къкри на тих огън около 10 минути.
• След което се прехвърля в огнеупорна тава.
• Запича се на 180 С за около 20 минути.
• Спанакът с ориз се поръсва със ситно нарязан магданоз и се поднася с кисело мляко.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари