Спаначено суфле
Спанак със шунка и сирене
Спанак на фурна с ориз
Спанак с чесън
Спанак с ориз
Спаначено руло
Спаначена пица
Спанак омлет
Спанак със сирене
Спанак с чесън
1 глава кромид лук
зехтин
2 скилидки чесън
400 г спанак
1 ч. л. зърна кимион
425 г консерва нахут
сол
смлян черен пипер
Приготвяне:
• Лукът и пресованият чесън се запържват за 5 минути в зехтин.
• Спанакът се измива и се нарязва на едро.
• Прибавя се постепенно към запържената смес.
• Задушава се, докато спанакът намали обема си 4 пъти.
• Прибавя се отцеденият нахут и се разбърква внимателно.
• Ястието се оставя още 5 минути на котлона.
• При сервирането се посолява и се подправя със смлян черен пипер.
• Спанакът се поръсва с лимонов сок.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари