Спаначено суфле
Спанак със шунка и сирене
Спанак на фурна с ориз
Спанак с чесън
Спанак с ориз
Спаначено руло
Спаначена пица
Спанак омлет
Спанак със сирене
Спанак с ориз
4 с . л. олио
1 с. л. краве масло
700-800 г пресен спанак
1 малка глава кромид лук
375 мл (1 и 1/2 ч. ч.) вода
125 г (1/2 ч. ч.) ориз
сол
смлян черен пипер
Приготвяне:
• Спанакът се измива добре и се почиства.
• Заедно с лука се нарязва на дребно.
• В голям тиган или тенджера се сгорещяват олиото и маслото.
• Лукът и спанакът се задушават 5-6 минути, след което се посоляват.
• Прибавя се оризът и се сипва водата.
• Ястието се довежда до кипване, след което огънят се намалява на тих.
• Спанакът с ориз се вари 20 минути.
• При поднасянето се поръсва с черен пипер.
• По желание към всяка порция се прибавя кисело мляко.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари