Спаначено суфле
Спанак със шунка и сирене
Спанак на фурна с ориз
Спанак с чесън
Спанак с ориз
Спаначено руло
Спаначена пица
Спанак омлет
Спанак със сирене
Спанак със сирене
1 кг пресен спанак
125 г краве масло
150 г краве сирене
или 50 г орехови ядки
100 г брашно
1-2 скилидки чесън
сол
Приготвяне:
• Спанакът се почиства и измива.
• Сварява се в малко кипяща подсолена вода.
• След което се изцежда водата и спанакът се пасира.
• Брашното се изпържва до златист цвят.
• Прибавя се спанакът и се разрежда с вода (за предпочитане тази от варенето на спанака).
• Бърка се с дървена лъжица или тел на огъня.
• Като поври 5-6 минути, се отстранява.
• Прибавя се малко чесън за вкус.
• При сервиране се наръсва с настъргано сирене или млени орехи.
• Кашата от спанак със сирене или орехи се поднася с хляб.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари