Вкусни рецепти за йенска тенджера

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Телешки пържолки в йенска тенджера
381420

Телешки пържолки в йенска тенджера

телешко месо - 4 пържоли, лук - много малки лукчета връзка зелен, чесън - 3 стръка зелен, дафинов лист - 2 броя, вино - 1 ч.ч. червено, домати - около 1 ч.ч. , доматен сок, сол, черен пипер, червен пипер

Нарежете телешкото на малки пържолки. Посолете и поръсете с черен и червен пипер. Лукчетата нарежете на полумесеци или оставете цели, зеления лук и чесън - на ситно.

Намажете йенска тенджера с малко мазнина, наредете кромида отдолу, върху него месо, отгоре зелен лук и чесън, сол, черен и червен пипер, долейте малко вино и доматен сок и продължете с втори ред, спазвайки същата последователност.

Най-отгоре сложете стръкове девисил. Похлупете йената и сложете да се пече за около час в предварително загряна на 200-220 градуса фурна. 

1 2 3 4 5
6
7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft