7 Април 2012
391016
Лесни бухти ЗАКУСКА
Топли сандвичи с кашкавал и шунка ЗАКУСКА
Сандвичи със сирене и домати ЗАКУСКА
Кюфтета от картофи и коприва ОБЯД
Традиционни шницели ОБЯД
Телешко по провансалски ОБЯД
Сладкиш с орехи ОБЯД
Свинско с гъби и грах ВЕЧЕРЯ
Пиле с ориз по испански ВЕЧЕРЯ
Гювеч от зеленчуци ВЕЧЕРЯ
Телешко по провансалски ОБЯД
* 1 кг шайби от телешки джолан с кост
* 1 л червено вино
* 200 г моркови
* 400 г паста Пене
* 60 г масло
* 2 с.л. доматено пюре
* около 2 с.л. захар
* сол
* 50 г сирене Пармезан
* 1 с.л. мащерка
Сварете добре месото. Прецедете бульона и в него сварете пастата. Сложете виното в тенджера, добавете малко захар и оставете да се изпари до 200 мл. Добавете захар, доматено пюре, малко вода и оставете соса да се посгъсти. Нарежете морковите на кръгчета и ги запържете в масло, добавете мащерка, сол и щипка захар. При посгъстилия се винен сос добавете бульона от пастата, сварените телешки шайби и оставете да поври. Сервирайте месото в чиния с винения сос, задушените моркови и пастата. Отгоре поръсете с пармезана.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари