12 Юни 2012
213318
Тиквички, пълнени с ориз
Тиквички с кашкавал
Тиквички плакия
Тиквички, пълнени със сирене
Тиквичка с яйца и гъби
Тиквички с кашкавал
Тиквички с прясно мляко и яйца
Печени тиквички с кромид
Пържени тиквички с кьопоолу
Сарми с тиквички
Тиквички с кашкавал
5 бр. (1 кг) тиквички
3 бр. яйца
150 г кашкавал
100 г масло
сол
черен пипер
Тиквичките се измиват и се остъргват, след което се разрязват на две половини, издълбават се и се пускат за 3-4 минути в кипяща подсолена вода. Изваждат се внимателно с решетеста лъжица и се нареждат с отвора нагоре в тавичка. Пълнят се със смес от издълбаната и сварена сърцевина, настъргания кашкавал и разбитите яйца, посолена и подправена на вкус с черен пипер. Поливат се с маслото и се пекат.
Тиквички рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари