12 Юни 2012
213287
Тиквички, пълнени с ориз
Тиквички с кашкавал
Тиквички плакия
Тиквички, пълнени със сирене
Тиквичка с яйца и гъби
Тиквички с кашкавал
Тиквички с прясно мляко и яйца
Печени тиквички с кромид
Пържени тиквички с кьопоолу
Сарми с тиквички
Пържени тиквички с кьопоолу
1 кг тиквички
1/2 ч.ч. олио
сол
копър
За кьопоолуто:
1-2 бр. патладжани
4-5 бр. чушки
сол
чесън
оцет
олио
Най-напред се приготвя кьопоолуто. Патладжаните и изчистените от семето чушки се изпичат и се обелват. Нарязват се на дребно и се смилат на пюре. Кьопоолуто се подправя със счукан чесън, сол, оцет и олио на вкус и се оставя да престои 1 час. Тиквичките се остъргват, разрязват се на две по дължина, издълбават се като лодки и се изпържват в сгорещено олио. След като се отцедят от мазнината и поизстинат, се пълнят с кьопоолу. Поръсват се със ситно нарязан копър.
Тиквички рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари