12 Юни 2012
213287
Тиквички, пълнени с ориз
Тиквички с кашкавал
Тиквички плакия
Тиквички, пълнени със сирене
Тиквичка с яйца и гъби
Тиквички с кашкавал
Тиквички с прясно мляко и яйца
Печени тиквички с кромид
Пържени тиквички с кьопоолу
Сарми с тиквички
Сарми с тиквички
500 г тиквички
1 връзка пресен лук
2 с.л. олио
1/2 ч.ч. ориз
1 ч.л. доматено пюре
лозови листа
сол
черен пипер
магданоз
Тиквичките се настъргват, отцеждат се и заедно с нарязания на ситно лук се задушават в мазнината. Прибавя се оризът, запържва се леко и се наръсва с черен пипер, ситно нарязан магданоз и доматеното пюре. Всичко се разбърква добре и се снема от огъня. От плънката и лозовите листа се завиват сарми, които се нареждат една до друга в тенджера. Отгоре се затискат с чиния и се заливат с вода, колкото да ги покрие. Варят се на слаб огън.
Тиквички рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари