Какво да сготвя в събота за закуска, обяд и вечеря

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Топли сандвичи с кашкавал и шунка ЗАКУСКА
391016

Топли сандвичи с кашкавал и шунка ЗАКУСКА

* 4 филийки за тостер
* 2 ч.л. зърнеста горчица
* 2 резена шунка
* 4 резена кашкавал
* масло

Филийките се намазват добре от едната страна с масло. Събират се с намазаната страна навътре две по две. Отвън се намазват със зърнеста горчица. Върху нея се поставя резен кашкавал, резен шунка. Тиган със средни размери се загрява. Внимателно се повдига горната филия с кашкавала и шунката и се пренася в тигана, като се поставя с намаслената страна надолу. Захлупва се с другата филийка, с намаслената страна нагоре. Пече се на умерен огън около 2-3 минути и внимателно с помощта на лопатка се обръща. Изпича се 2-3 минути и се прехвърля в чиния за сервиране. Срязват се по диагонал и се поднасят веднага.
 

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft