Рецепти за сладкиши с ябълки

вход през zajenata.bg
238069

Ябълков пудинг

Продукти:

1 жълтък
1/2 ч. л. канела
3-4 бр ябълки
1 малка опаковка стафиди
500 мл прясно мляко
3-4 с. л. захар
1 пудинг ванилия
500 гр бутер тесто
Приготвяне:

• Пудингът се сварява по указания начин на опаковката и се оставя да изстине.
• Размразеното тесто се разделя на две и всяка половина се разточва до размерите на тавата в която ще печете.
• Поставете единия лист върху хартия за печене, като се правят ръбчета по стените на тавата.
• Отгоре се поставят настърганите ябълки, стафидите, захарта и канелата.
• Изсипете пудинга и захлупете с втората кора, като подпъхнете краищата да не изтече плънката.
• Правят се разрези, само отгоре.
• Намажете отгоре с разбит с малко прясно мляко жълтък.
• Пече се на 180 градуса, за 20-25 минути. 

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft