Ябълков пудинг
Ябълкови бухтички
Фокача с ябълки и лешници
Вкусен сладкиш с ябълки
Пандишпаново руло с ябълки
Кекс с ябълки и грис
Лесен сладкиш с ябълки от бутертесто
Кейк с ябълки и шоколад
Щрудел с ябълки
Ябълков сладкиш с канела и мед
Щрудел с ябълки
Продукти:
6–7 ябълки
1 ч. ч. захар
2 яйца
1 ч. ч. олио
1 бакпулвер
1 ванилия
3 ч. ч. брашно
1 к. ч. прясно мляко
пудра захар
Приготвяне:
• Яйцата се разбиват със захарта, последователно се прибавят олиото, прясното мляко и смесеното с бакпулвера и ванилията брашно.
• Тавата се намазва с олио и се набрашнява.
• Разстила се половината смес, върху нея – настърганите ябълки, а отгоре – останалата част от сместа.
• Пече се на 180 С до готовност.
• След като изстине, щруделът с ябълки се нарязва на ромбове или правоъгълници и се поръсва с пудра захар.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари