Най-вкусните рецепти за пилешки дробчета

вход през zajenata.bg
3279907

Яйца с пилешки дробчета

7 яйца
300 г пилешки дробчета
50 г краве масло
магданоз
смлян черен пипер
сол

• Пилешките дробчета се почистват, измиват се, отцеждат се и се бланшират в кипяща подсолена вода за 3-4 минути.
• Изваждат се и се нарязват на парченца.
• Задушават се в сгорещено краве масло за 3-4 минути.
• Прибавят се разбитите със сол, смлян черен пипер и ситно нарязан магданоз яйца.
• Пържат се няколко минути, докато стегнат яйцата (разбъркват се непрекъснато).

1 2 3
4
5 6 7 8 9
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft