Най-вкусните рецепти за пилешки дробчета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Яхния от пилешки дробчета
3279919

Яхния от пилешки дробчета

1 глава кромид лук
4 - 5 с. л. олио или зехтин
500 г пилешки дробчета
1 с. л. брашно
4 домата
1 люта чушка (по желание)

по 1 ч. л. черен и червен пипер
1 щипка сух риган
1 кубче пилешки бульон
1 връзка магданоз
щипка сушен девесил или тарос

• Нарязаният кромид лук се задушава в олиото и малко топла вода.

• Когато поомекне, се прибавят нарязаните пилешки дробчета и брашното.
• Слагат се настърганите на ренде домати, ако са пресни, или ситно нарязани, ако са от консерва, цялата люта чушка, черният и червен пипер, риганът и кубчето бульон.
• Сипва се още топла вода и ястието се оставя да ври на тих огън, докато остане на мазнина.  

1 2
3
4 5 6 7 8 9
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft