7 Август 2012
3279919
Дробчета с лук
Пилешки дробчета със сос Айоли и магданоз
Яхния от пилешки дробчета
Яйца с пилешки дробчета
Пилешки дробчета Форестър
Пилешки дробчета с патладжани
Пикантни дробчета
Дробчета по селски
Пилешки дробчета за 10 минути
Яхния от пилешки дробчета
1 глава кромид лук
4 - 5 с. л. олио или зехтин
500 г пилешки дробчета
1 с. л. брашно
4 домата
1 люта чушка (по желание)
по 1 ч. л. черен и червен пипер
1 щипка сух риган
1 кубче пилешки бульон
1 връзка магданоз
щипка сушен девесил или тарос
• Нарязаният кромид лук се задушава в олиото и малко топла вода.
• Когато поомекне, се прибавят нарязаните пилешки дробчета и брашното.
• Слагат се настърганите на ренде домати, ако са пресни, или ситно нарязани, ако са от консерва, цялата люта чушка, черният и червен пипер, риганът и кубчето бульон.
• Сипва се още топла вода и ястието се оставя да ври на тих огън, докато остане на мазнина.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари