Рецепти за вкусни пролетни ястия

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Агнешка мусака със спанак
90631

Агнешка мусака със спанак

Запържва се 1 кг агнешко смляно месо с 4 лъжици масло и 2 глави лук; посолява се и се поръсва с 1 лъжичка червен пипер.
Попарва се 1 кг спанак, отцежда се, нарязва се на ситно и се запържва с 3-4 лъжици масло, 1 глава лук и 1 лъжица брашно. Прибавят се 2 супени лъжици магданоз и половин лъжичка чер пипер.
Изсипва се в тавичка половината месо. Върху него се разстила спанакът, а отгоре – останалото месо. Налива се малко гореща вода. Ястието се пече в умерена фурна.
Когато е почти готово, залива се с 1 чаша кисело мляко, разбито с 3 яйца, след което се допича до зачервяване в силна фурна. 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft