17 Март 2012
90631
Свежа салата с кълнове
Зелена салата с яйца
Супа от коприва
Супа от лапад
Телешко със спанак
Спаначен шницел
Зелен омлет
Пролетна яхния
Агнешка мусака със спанак
Агнешко със спанак
Пролетни кифлички
Великденски бисквитки
Десерт с ягоди
Пролетна яхния
1 кг телешко месо
200 мл олио
100 гр червен пипер
30 гр брашно
3 връзки пресен лук
1 връзка пресен чесън
1 маруля
1 връзка магданоз
1 връзка джоджен
50 гр домати или доматен сос
сол
Приготвяне:
Месото се нарязва на късове и се запържва в загрятата мазнина. След като се зачерви се изважда и в същата мазнина се поставят половината лук, брашното, солта и червеният пипер. Добавят се 3 чаши вода или бульон. Връща се месото и се оставя да ври. В отделен съд се запържват останалите зеленчуци, без доматите, и след това се добавят към месото. Добавят се към края доматите и подправките.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари