Рецепти за вкусни пролетни ястия

вход през zajenata.bg
90631

Пролетна яхния

1 кг телешко месо
200 мл олио
100 гр червен пипер
30 гр брашно
3 връзки пресен лук
1 връзка пресен чесън
1 маруля
1 връзка магданоз
1 връзка джоджен
50 гр домати или доматен сос
сол

Приготвяне:
Месото се нарязва на късове и се запържва в загрятата мазнина. След като се зачерви се изважда и в същата мазнина се поставят половината лук, брашното, солта и червеният пипер. Добавят се 3 чаши вода или бульон. Връща се месото и се оставя да ври. В отделен съд се запържват останалите зеленчуци, без доматите, и след това се добавят към месото. Добавят се към края доматите и подправките. 

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft