17 Март 2012
90631
Свежа салата с кълнове
Зелена салата с яйца
Супа от коприва
Супа от лапад
Телешко със спанак
Спаначен шницел
Зелен омлет
Пролетна яхния
Агнешка мусака със спанак
Агнешко със спанак
Пролетни кифлички
Великденски бисквитки
Десерт с ягоди
Супа от коприва
1 ч. ч. натрошено сирене
500 г коприва
3 с. л. зехтин
2 с. л. препечено брашно
орехи нарязани на дребно,
сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Изчистете и измийте копривата. Залейте я с 1 ч. ч. вода (бульон или прясно мляко) и я оставете да ври 15-на минути. След това я извадете и я нарежете на ситно или стрийте с дървена лъжица. Запържете брашното в зехтина, след това и копривата. Добавете 5-6 ч. ч. гореща вода.
Оставете супата да поври 10-на минути. Свалете от котлона и веднага добавете сиренето. Подправете на вкус със сол и черен пипер.
По желание може да добавите и нарязани на дребно, леко препечени орехи.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари