17 Март 2012
90631
Свежа салата с кълнове
Зелена салата с яйца
Супа от коприва
Супа от лапад
Телешко със спанак
Спаначен шницел
Зелен омлет
Пролетна яхния
Агнешка мусака със спанак
Агнешко със спанак
Пролетни кифлички
Великденски бисквитки
Десерт с ягоди
Агнешко със спанак
Нарежете на късчета 1 кг агнешко месо. Сложете го в тенджера със 5-6 стръка нарязан пресен лук, 5-6 лъжици олио, 1 лъжичка червен пипер и сол на вкус. Залейте го с 1 чаша гореща вода и сложете да ври. Когато месото омекне сложете 1 кг ситно нарязан спанак. Оставете яденето да ври на тих огън. Малко преди да го свалите от котлона прибавете една лъжица брашно размита в 1/2 чаша вода и една връзка пресен магданоз и малко джоджен.
Сервира се с кисело мляко.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари