17 Март 2012
90631
Свежа салата с кълнове
Зелена салата с яйца
Супа от коприва
Супа от лапад
Телешко със спанак
Спаначен шницел
Зелен омлет
Пролетна яхния
Агнешка мусака със спанак
Агнешко със спанак
Пролетни кифлички
Великденски бисквитки
Десерт с ягоди
Зелен омлет
За една порция:
2-3 яйца
няколко стръка пера от чесън, лук и магданоз
1 суп. лъж. олио
сол и черен пипер
Приготвяне:
Разбийте яйцата със солта и черния пипер. Добавете зеленината. Пържете в нагрята мазнина 2-3 минути. Сервирайте с препечен хляб и зелена салата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари