30 Април 2012
108823
![Агнешки кебап](https://i.zajenata.bg/images/1/big_62db74fd8404c822d175325e19280dfc.jpg)
Агнешко с картофи за Гергьовден
Агнешки кебап
Гергьовденско агне рецепта
Агнешко за Гергьовден
Агнешко печено с чесън за Гергьовден
Агнешко с пресен лук
Печено агнешко със зеле
Агнешко със сметана
Агнешко със зеленчуци
Агнешки кебап
1 кг агнешко бутче с костите
2 големи домата
1 голяма чушка
сок от цял лимон
1 лъжичка майорана
черен пипер
сол
Нарязваме обезкостеното месо на кубчета със страна около 3 см и поръсваме с лимонов сок. Нарязваме чушката на квадратчета, а доматите на половинки. Набождаме месото, чушката и доматите на шишове, посоляваме, поръсваме черен пипер и печем на силен грил, като от време на време обръщаме. Поднасяме със задушен ориз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари