30 Април 2012
108598
Агнешко с картофи за Гергьовден
Агнешки кебап
Гергьовденско агне рецепта
Агнешко за Гергьовден
Агнешко печено с чесън за Гергьовден
Агнешко с пресен лук
Печено агнешко със зеле
Агнешко със сметана
Агнешко със зеленчуци
Печено агнешко със зеле
Продукти:
400 г агнешко месо
800 г зеле
100 г мас
2 скилидки чесън
1 глава лук
2 домата
1/2 лъжица червеи пипер
черен пипер, сол
Нарязваме месото на парченца и го изпържваме в 50 г мас. Прибавяме ситно нарязания лук и продължаваме да пържим. Нарязваме почистеното зеле на по-големи парчета. Подреждаме в голяма тенджера ред месо, ред зеле, прибавяме парченца домати, посоляваме, поръсваме с червен и черен пипер и ситно нарязан чесън. Наливаме останалата мас и печем до омекване под похлупак в слаба фурна. При, печенето от време на време доливаме няколко лъжици вода върху зелето и разклащаме тенджерата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари