30 Април 2012
108823
Агнешко с картофи за Гергьовден
Агнешки кебап
Гергьовденско агне рецепта
Агнешко за Гергьовден
Агнешко печено с чесън за Гергьовден
Агнешко с пресен лук
Печено агнешко със зеле
Агнешко със сметана
Агнешко със зеленчуци
Агнешко за Гергьовден
500 г агнешко месо без кости
900 г картофи
2 големи глави лук
магданоз
черен пипер
сол
Отстраняваме тлъстините от месото и го нарязваме на кубчета. Нарязваме лука и картофите на колелца, посоляваме и поръсваме с черен пипер. Подреждаме на дъното на огнеупорен съд половината от картофите, отгоре слагаме месото и лука и най-отгоре пак картофи, заливаме с вода или бульон така, че да бъдат покрити долният ред картофи и месото. Задушаваме под похлупак на котлон или в слаба фурна около 2 часа, докато месото омекне. Поръсваме готовото ястие със ситно нарязан магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари