Рецепти с агнешко за Гергьовден

вход през zajenata.bg
108622
Агнешко с пресен лук

Агнешко с пресен лук

650 г агнешко
80 г олио
1 глава лук
1 супена лъжица доматено пюре
1 супена лъжица брашно
6-7 връзки пресен лук
2-3 червени домата
черен пипер на зърна
магданоз
джоджен
сол
червен пипер.

Сгорещете на дъното на тенджерата олиото. Запържете нарязаното на порции месо и го извадете. В същата мазнина запържете стария лук или бялата част на пресния лук, добавете доматеното пюре, брашното и 1 кафена лъжичка червен пипер. Запръжката разредете с 1 чаена чаша вода. Добавете пресния лук, нарязан на едри парчета, обелените и настъргани домати, черния пипер. Разбъркайте добре, посолете на вкус и затворете тенджерата. Варете 20 минути след, завъртането на вентила.
Поднесете ястието, поръсено с нарязан магданоз и джоджен. 

1 2 3 4 5
6
7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft