30 Април 2012
108622
Агнешко с картофи за Гергьовден
Агнешки кебап
Гергьовденско агне рецепта
Агнешко за Гергьовден
Агнешко печено с чесън за Гергьовден
Агнешко с пресен лук
Печено агнешко със зеле
Агнешко със сметана
Агнешко със зеленчуци
Агнешко с пресен лук
650 г агнешко
80 г олио
1 глава лук
1 супена лъжица доматено пюре
1 супена лъжица брашно
6-7 връзки пресен лук
2-3 червени домата
черен пипер на зърна
магданоз
джоджен
сол
червен пипер.
Сгорещете на дъното на тенджерата олиото. Запържете нарязаното на порции месо и го извадете. В същата мазнина запържете стария лук или бялата част на пресния лук, добавете доматеното пюре, брашното и 1 кафена лъжичка червен пипер. Запръжката разредете с 1 чаена чаша вода. Добавете пресния лук, нарязан на едри парчета, обелените и настъргани домати, черния пипер. Разбъркайте добре, посолете на вкус и затворете тенджерата. Варете 20 минути след, завъртането на вентила.
Поднесете ястието, поръсено с нарязан магданоз и джоджен.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари