20 Юли 2012
154721
Свински ребрърца на скара
Пилешки шишчета със сусам
Пилешки шишчета с лимон
Мариновани пилешки шишчета
Наденици с марината от мед
Пилешки пържоли в марината
Агнешки котлети в марината
Агнешки кебапчета
Кюфтета на скара
Кебапчета на скара
Агнешки котлети в марината
4 агнешки котлета
сок от един лимон
1 скилидка чесън
1 с. л. зехтин
• Сокът от лимон се смесва с пресования чесън и зехтин.
• Котлетите се нареждат в тава и се поливат с приготвената марината.
• Оставят се да се мариноват в хладилник за 2-8 часа.
• Пекат се върху загрята скара (грил-тиган) по 3-4 минути от всяка страна.
• Маринованите агнешки котлети се поднасят с гарнитура по избор.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари