Рецепти за скара

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Агнешки котлети в марината
154721

Агнешки котлети в марината

4 агнешки котлета
сок от един лимон
1 скилидка чесън
1 с. л. зехтин

• Сокът от лимон се смесва с пресования чесън и зехтин.
• Котлетите се нареждат в тава и се поливат с приготвената марината.
• Оставят се да се мариноват в хладилник за 2-8 часа.
• Пекат се върху загрята скара (грил-тиган) по 3-4 минути от всяка страна.
• Маринованите агнешки котлети се поднасят с гарнитура по избор.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft