Рецепти за скара

вход през zajenata.bg
154721

Кебапчета на скара

500 г кайма
1 и 1 /2 ч. л. млян кимион
4 скилидки чесън

• Каймата се омесва добре с кимиона и пресованият чесън.

• Оформят се 15 кебапчета, които преди печене се заглаждат с ръка, натопена във вода с малко оцет.
• Пекат се върху сгорещена скара до готовност.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft