20 Юли 2012
154721
Свински ребрърца на скара
Пилешки шишчета със сусам
Пилешки шишчета с лимон
Мариновани пилешки шишчета
Наденици с марината от мед
Пилешки пържоли в марината
Агнешки котлети в марината
Агнешки кебапчета
Кюфтета на скара
Кебапчета на скара
Пилешки шишчета с лимон
1,5 кг пилешки пържоли от бут
2 ч л смлян бахар
1 ч л сол
2 ч л смлян черен пипер
1 ч л настъргана лимонова кора
125 мл зехтин
125 мл лимонов сок
6 скилидки чесън, пресова се
• Пилешкото месо се нарязва на късчета по 25-30 г.
• Всички продукти (без месото) се смесват в дълбока купа.
• Прибавят се късчетата месо и се разбъркват добре.
• Купата се покрива и се поставя в хладилник за 3 часа (или цяла нощ).
• Късчета от месото се нанизват на шишчета, а маринатата се запазва.
• Пекат се на грил (скара), докато не се зачервят от всички страни, като се намазват периодично с маринатата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари