20 Юли 2012
154721
Свински ребрърца на скара
Пилешки шишчета със сусам
Пилешки шишчета с лимон
Мариновани пилешки шишчета
Наденици с марината от мед
Пилешки пържоли в марината
Агнешки котлети в марината
Агнешки кебапчета
Кюфтета на скара
Кебапчета на скара
Пилешки пържоли в марината
1 кг пилешки пържоли
МАРИНАТА
2 с. л. соев сос
1 с. л. мед
3 с. л. зехтин
сок от 1 лимон
смлян черен пипер
1 ч. л. горчица
• Всички продукти за марината се смесват и се разбъркват добре.
• Пържолите се заливат с марината и се оставят да престоят в хладилника 2-8 часа.
• Маринованите пилешки пържоли се изпичат върху нагорещена и намаслена скара или в грил-тиган.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари