20 Юли 2012
154721
Свински ребрърца на скара
Пилешки шишчета със сусам
Пилешки шишчета с лимон
Мариновани пилешки шишчета
Наденици с марината от мед
Пилешки пържоли в марината
Агнешки котлети в марината
Агнешки кебапчета
Кюфтета на скара
Кебапчета на скара
Свински ребрърца на скара
2-3 кг свински ребра
6 скилидки чесън
1 с. л. сушена мащерка
1 с. л. сушен риган
1 с. л. сушена майорана
2 ч. л. сол
• Чесънът и подправките се счукват в хаванче или в бледнер до еднородна смес.
• Сипват се оцетът и водата.
• Сместа се разбърква добре.
• Свинските ребърца се нарязват на неголеми парчета и се намазват с приготвената смес.
• Прехвърлят се в плитка купа или чиния, след което се покриват със "свежо" фолио.
• Поставят се в хладилник за 8-24 часа.
• Един час преди печенето на скара, свинските ребърца се изваждат от хладилника.
• Скарата се загрява добре, а решетката се намаслява.
• Свинските ребърца се посоляват и се пекат 40-50 минути, като периодично се обръщат.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари