Антицелулитна диета Четвърти ден
Четвърти ден
Закуска
Плод по желание.
Междинно хранене
Филия пълнозърнест хляб намазан отгоре с извара и поръсена с копър и магданоз.
Краставици на тиган с кюфтенца - 300гр. краставици за салата се обелва и се разрязва на две по дължина. Изваждат се семките. Половинките краставици се нарязват на парчета, обелва се един лук, срязва се на две и се нарязва на ивици. В тиган се загрява 1с.л. олио. В него се задушават при разбъркване лукът и краставицата. Долива се 200гр. зеленчуков бульон(готов), подправя се на сол. 100гр. кайма се подправя със сол, черен и червен пипер. С мокри ръце се оформят малки топчета и се слагат в тигана. Оставят се да къкрят похлупени 8 минути. В ястието се разбъркват 2с.л. подквасена сметана, поръсва се отгоре с 2с.л. нарязан копър.
Междинно хранене
10 сушени кайсии.
Салата от ряпа с паприка - 200гр. почистена ряпа се нарязва на фини резени. Поръсва се с малко сол, оставя се да поемат 5 минути. Слага се в сито, изплаква се със студена вода, оставя се да се отцеди. 1 чушка се почиства, разрязва се на четири по дължина, след това напречно на ленти. Парчетата ряпа се подреждат като керемиди в една плоска чиния, отгоре се разпределят ивиците чушка и морков. 100гр. обезмаслено кисело мляко се разбърква със сол, черен пипер, 1 фино нарязана скилидка чесън, 2с.л. лимонов сок, 1с.л. портокалов сок и на върха на ножа горчица, изсипва се отгоре.