12 Май 2012
237297
Свинско вретено
Ребърца с къри на скара
Бекон със сметана на скара
Филенца с лимон на скара
Мешана скара
Шишчета с бекон, филе и кайма
Пържоли по ловджийски
Бекон със сметана на скара
свински гърди без кост
За марината:
2-3 с.л. соев сос
2-3 с.л. червено вино
1 с.л. мед
чесън на прах
сол, черен пипер
За гарнитурата:
картофи
сметана
копър
Мариноваме бекона за около 5-6 часа и го печем на грил-тиган или скара. Картофите режем на кръгчета и печем във фурна. Малко преди да ги извадим, ги заливаме със сметана, поръсваме ги със сол и подправки на вкус и ги допичаме за кратко.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари