12 Май 2012
237297
Свинско вретено
Ребърца с къри на скара
Бекон със сметана на скара
Филенца с лимон на скара
Мешана скара
Шишчета с бекон, филе и кайма
Пържоли по ловджийски
Ребърца с къри на скара
400 г свински ребърца
1 ч.л. къри
1 ч.л. чесново брашно
1 с.л. уни сос
2-3 с.л. лютеница
2 ч.л. червен пипер
сол, черен пипер
около 1/3 ч.ч. олио (може и повече)
Всички подправки без червения пипер се смесват. Натриват се ребърцата и се оставят поне 30 минути. Пекат се на скара, като се намазват периодично с останалата марината, в която е прибавен и червения пипер.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари